vijest

0

Bilić doveo prvog Hrvata u WBA

01.07.2019 16:33 | Germanijak

Bit će na posudbi godinu dana.

Veličina slova A A A

Portugalski mediji objavili su prije par tjedana kako je Filip Krovinović pristao otići na posudbu u Vitoriju Guimaraes, ali danas iz istih medija dolaze potpuno drugačije vijesti – hrvatski internacionalac pristao je otići na posudbu kod Slavena Bilića u West Bromwich Albion.

Dogovorili su posudbu na godinu dana, koju će Englezi platiti Befici maksimalno do 800 tisuća eura. Record piše kako su dogovorili posudbu za 335 tisuća eura, koja će se udvostručiti uspiju li se plasirati u englesku elitu dogodine, a ne odigra li Krova barem polovicu utakmica u sezoni, WBA će isplatiti Benfici još 110 tisuća eura.

Krovinović je radi teške ozljede izgubio mjesto u momčadi Benfice, a sadašnji trener Bruno Lage nije mu mogao garantirati minutažu pa mu je rekao da mu je najbolje potražiti sredinu u kojoj će igrati. Iako je prema tvrdnjama portugalskih medija trebao ostati u tamošnjoj ligi, u međuvremenu je Bilić preuzeo WBA i poslao mu pozivnicu da mu dođe pomoći vratiti WBA u Premier ligu.

Krovinović se danas oprostio s kolegama u Benfici i sutra će otputovati u Englesku te postati prvi hrvatski nogometaš pod ugovorom u klubu.

(foto: Pixsell, Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka