vijest

0

Bilić dobio konkurenciju za Oršića pa poslao drugu ponudu

25.01.2020 09:46 | Germanijak

WBA je povisio svoju ponudu za Dinamovog reprezentativca, a u priču bi se uskoro mogao uključiti još jedan klub iz Championshipa.

Veličina slova A A A

U zadnjim satima radnog tjedna stigla je druga službena ponuda West Brom Albiona za Mislava Oršića. Slaven Bilić i društvo ponudili su Dinamu 7.000.000 eura u glavu i još 2.000.000 eura kroz bonuse. Ta je ponuda odbijena baš kao i ona starija u kojoj je nudio milijun eura manje odmah.

Modri bi pristali pregovarati tek kad Bilić navuče ponudu na ukupno 10.000.000 eura, prenose Sportske novosti. No, nije jasno bi li Dinamovi ljudi pristali na pondu u formuli osam plus dva ili žele deset milijuna eura osam pa još dva milijuna kroz bonuse.

Uskoro bi trebala stići i treća ponuda Bilićevog kluba, a sad će im biti puno jasnije koliko moraju ponuditi da bi odobrovoljili maksimirsku struku.

No, Bilić navodno nije jedini koji želi ponajboljeg Dinamovog igrača proteklu jesen, naime, WBA-u bi najveću konkurenciju na nogometnoj tržnici mogao napraviti klub koji mu je najveća konkurencija za plasman u Premiership. Naime, Leedsov Marcelo Bielsa također bi rado doveo Oršića i njime u drugoj polovici sezone povećao svoje izglede za konačni odlazak rang više.

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka