vijest

0

Bild: Dva londonska velikana „u svađi“ oko Bayernovog talenta, njemu se ne ide iz Munchena

03.04.2020 08:01 | Germanijak/I.A.S.

SAD posljednjih godina stvara sve veći broj talentiranih nogometaša...

Veličina slova A A A

Najnovije informcije s kojima raspolaže njemački Bild, a istu vijest prenio je i britanski Mirror, javljaju kako su Chelsea i Arsenal u velikoj „svađi“ oko talentiranog braniča Bayern Munchena.

Riječ je o Chrisu Richardsu, 20-godišnjem braniču koji osim mlade reprezentacije SAD-a igra i za drugu momčad Bayern Munchena.

Iako su oba kluba itekako zainteresirana za ovog mladića, Bild javlja kako će ga jako teško angažirati budući da je trener Bayerna, Hansi Flick, jako zadovoljan njegovim napretkom što potvrđuje i podatak da ga je poveo s prvom momčadi u trening kamp u Kataru.

Iako je njegova tržišna vrijednost skromnih 1,5 milijuna eura, oba kluba iz Londona navodno su spremna ponuditi puno veći iznos za njega. Bilo kako bilo, Flick je već dao naslutiti kako ga takve ponude neće zanimati i kako ima velike planove za mladića koji je ugovorno vezan s Bayernom do ljeta 2023. godine.

Dodajemo za kraj kako je ove sezone, u 3. Bundesligi gdje se natječe Bayern II, Richards skupio 22 nastupa i dva pogotka, a zajedno sa Christianom Pulisicem, Giovannijem Reynom, Zackom Steffenom, DeAndre Yedlinom, Johnom Brooksom i Westonom McKennieom mogao bi biti dio jedne jako talentirane reprezentacije SAD-a koja bi, ako se svi ovi mladići nastave razvijati u očekivanom smjeru, mogala biti itekako opasna i kvalitetna reprezentacija u budućnosti.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka