vijest

0

''Bez izlazaka i alkohola ne mogu dati najbolje od sebe''

25.10.2019 21:08 | Germanijak/I.A.S.

S ovakvim razmišljanjem izgledno je da bi se jako dobro uklopio u HNL.

Veličina slova A A A

Izvrsni veznjak Intera na posudbi u Cagliariju, Radja Nainggolan, danas je za talijanske medije dao jednu zaista zanimljivu izjavu. Ovog požrtvovnog „box to box“ veznjaka Beppe Marotta je ovog ljeta praktički potjerao iz kluba kada je javno obznanio da na njega, kao i tada prvu zvijezdu kluba Maura Icardija, više ne računaju, a o tome ste već mogli čitati na Germanijaku:

Nedugo nakon te izjave Icardi se pridružio PSG-u, a Nainggolan Cagliariju, a taj se potez pokazao dobrim i za igrače i za klub. Iako je objektivno popularni Ninja igrač za puno veće klubove, ovaj 31-godišnjak se odlučio vratiti u klub u kojem je proveo četiri godine kako bi se više mogao posvetiti supruzi koja se bori s teškom bolešću.

U početku se osvrnuo na svoj rastanak sa Nerazzurrima te je objasnio zašto nije bio miljenik navijača:

„U Interu su mi navijači stalno zviždali jer sam pričao o Romi i Rimu, koji je moj grad. Ja nisam jedan od onih koji ljubi grb kluba u kojeg je tek stigao, a njima je to smetalo“, rekao je Belgijanac, pa nastavio:

„Vratio sam se u Cagliari kako bi bio bliže svojoj supruzi, ona je ovdje rođena, tu su joj prijatelji, i njezina borba sa opakom bolešću će joj ovdje biti barem malo lakša“, dodao je, da bi se za kraj osvrnuo na svoj „nesportski“ život kojeg mu mnogi spočitavaju:

„Izlasci, diskoteke i alkohol? Mogu se ja toga riješit ako želim, ali bez toga ja ne bih bio ja“, zaključio je ovaj osebujni veznjak.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka