vijest

0

Bet vodič: Irci i Danci igraju utakmicu na nož, a mi imamo tečaj od 2,50

14.11.2017 17:05 | Germanijak

Saznat ćemo posljednjeg „Europljanina“ na SP-u.

Veličina slova A A A

Večeras ćemo saznati posljednju europsku reprezentaciju koja će sljedećeg ljeta igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Republika Irska na Aviva stadionu u Dublinu dočekuje Dansku. Prva utakmica je završila 0:0 tako da je u ovom dvoboju sve otvoreno.

Samim pogledom na rostere obje ekipe možemo zaključiti kako je Danska individualno ipak nešto kvalitetnija od večerašnjih domaćina. Prije svega zbog sjajnog Christiana Eriksena. Iako dosta Iraca igra u Premiershipu, niti jedan od njih nije na Eriksenovoj razini te bi mladi Tottenhamov ofenzivac trebao predstavljati najveću opasnost za irsku obranu.

No, nogomet nije individualni, već kolektivni sport, a ako se neka momčad oslanja na snagu kolektivizma, onda je to Republika Irska. Irci su ratnička, disciplinirana i trkačka momčad, a večeras će još iza sebe imati 51 tisuću fanatičnih navijača zbog kojih će mnogi neutralni gledatelji navijati za Irsku u večerašnjoj utakmici. Svima su poznate odlične YouTube snimke irskih navijača na velikim natjecanjima.

Konačnog pobjednika i putnika u Rusiju ne bismo prognozirali jer je u ovom meču, kao što smo napisali i u uvodu ovog bet vodiča, sve otvoreno. No, zato igramo na zbroj golova na utakmici 0-1. Znači očekujemo da će regularni dio utakmice završiti ili 0:0 ili će jedna od dvije reprezentacije slaviti s 1:0.

Zašto? Na posljednjih šest utakmica reprezentacije Irske palo je svega osam pogodaka, od čega su tri bile s manje od dva gola. Na utakmicama reprezentacija Danske je u posljednje tri utakmice palo svega tri gola.

Radi se o dvoboju dvije defenzivne reprezentacije, ulog je veliki i za očekivati je malo rizika s obje strane. Nije klasični zicer, ali koeficijent od 2,50 na 0-1 pogodak na utakmici nam se čini kao poklon.

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Uto 20:45 2092 KSPEU Irska - Danska Zbroj golova 0-1 2,50

(Foto: Action Images)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka