vijest

0

Barca u problemu, pokrenuta istraga oko transfera Griezmanna

20.07.2019 09:58 | Germanijak

Ova sapunica još uvijek traje.

Veličina slova A A A

Mjesecima je trajala saga oko transfera Antoinea Griezmanna. Sigurno je bilo da će nakon pet godina napustiti redove Atletica, no do zadnjeg dana u utrci s Barcelonom bio je i PSG. 

Na koncu, Francuz je stigao na Camp Nou za 120 milijuna eura i već tjedan dana trenira sa svojom novom momčadi. No, transfer još uvijek nije gotov i sapunica bi se mogla nastaviti, ako je suditi po pisanju španjolskih medija. 

Naime, danas je službeno pokrenuta istraga jer je Griezmann imao u ugovoru klauzulu po kojoj se otkupna cijena od 120 milijuna eura aktivira nakon 1. srpnja, a Atletico tvrdi da je Blaugrana postigla dogovor s igračem prije tog roka. U tom slučaju vrijedi druga cijena - 200 milijuna eura. 

Atletico je zbog toga prvo podnio žalbu vodstvu španjolske lige, a mediji na Pirenejskom poluotoku jutros donose informaciju kako je žalba urodila plodom te da je pokrenuta službena istraga oko ovog slučaja. U prijevodu, najduža transfer trakavica ove godine dobila je svoj neočekivani nastavak, a ulog je golem - 80 milijuna eura. 

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka