vijest

0

Barca bacila 5.500.000 dolara pred Calathesa

26.05.2020 09:29 | Germanijak

Na tri godine...

Veličina slova A A A

Već nekoliko dana po stranim medijima povlače se vijesti o interesu Barcelone za Nicka Calathesa, a danas su procurili detalji ugovora koji mu nude. Naime, Katalonci su mu spremni isplatiti 5.500.000 dolara kroz tri godine.

Calathes će se na kraju sezone po svemu sudeći rastati od Panathinaikosa, a za njim vlada prava pomama, no Barca je bila najkonkretnija i jučer je, samo nekoliko sati po službenoj odluci o prekidu Eurolige i Eurokupa, bacila pare pred grčkog plejmejkera.

Pristane li Calathes na dolazak po ovim uvjetima bit će jedan od najplaćenijih košarkaša u Europi, a povoljni uvjeti dokazuju koliko ga Barca cijeni te potvrđuje kako im je doista trenutačno glavna meta u ljeto.

Katalonci su ovom ponudom navodno iskočili u prvi plan za dovođenje sjajnog grčkog razigravača, ali u igri je i Zenit St. Peterburg koji love ima, a od jučer poslijepodne ima potvrdu kako će i dogodine biti član Eurolige pa Calathesu mogu ponuditi identičan sportski motiv kao Barca.

Grk je ove sezone imao 13 poena po susretu i devet asista, drugi je asistent u euroligaškoj povijesti s 1260 asistencija...

(Foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka