vijest

0

Bad Blue Boysi objavili važan apel iz bolnice u Petrovoj

23.03.2020 19:04 | Germanijak

Još jedan velik potez vrijednih BBB-a.

Veličina slova A A A

Bad Blue Boysi posljednjih su dana izuzetno aktivni u pomaganju vojsci, policiji i civilnoj zaštiti u borbi protiv koronavirusa, kao i sanaciji štete nakon razornog jučerašnjeg potresa. Osim što su pomagali čistiti ulice nakon potresa, Boysi su već danima aktivni i na premještanju bolnica, među kojima je i ona u Petrovoj. 

Upravo je u toj bolnici ponestalo zaliha krvi, stoga Boysi prenose njihov apel i pozivaju što veći broj navijača i građana da dođu donirati krv. 

"Zbog otkazivanja više velikih terenskih akcija darivanja te niskih zaliha krvi, iz Petrove 3 mole i pozivaju sve na darivanje krvi sutra od 8 do 19 kako bi se u ovim kriznim danima održala konstantna medicinska skrb naših sugrađana.

Svim darivateljima krvi bit će omogućena hrana i piće.

Preporučuje se dolazak u manjim skupinama i poštivanje uputa o razmaku i izbjegavanju neposrednog fizičkog kontakta uz obvezno nošenje maske za lice", stoji u apelu. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka