vijest

0

Branič Atletica ide put Francuske

17.06.2019 09:31 | Germanijak/I.A.S.

Simeone sljedeće sezone ostaje bez još jednog člana posljednje linije

Veličina slova A A A

Filipe Luis je izgledao odigrao svoje u dresu Atletico Madrida. Prema navodima uglednog L'Equipea za njegove usluge zainteresiran je francuski velikan Lyon, te je ovaj transfer veoma blizu realizacije.

Svoju karijeru započeo je u brazilskom Figueirenseu, a zanimljivo da je u karijeri nastupao i za drugu momčad Real Madrida, najvećeg rivala Atletica za kojeg je skupio ukupno 323 nastupa, atoj brojci nadodao je i 12 pogodaka.

U sezoni 14./15. Luis je za nešto više od 20 milijuna eura prešao u Chelsea, da bi se odmah dogodine vratio kod Simeonea i društva koji su Chelseau uplatili 16 milijuna eura na račun.

Od 2009. godine Luis je član svoje reprezentacije za koju je do sada skupio 41 nastup, a njima je nadodao i dva pogotka.

Lyon je izgubio svojeg prvog lijevog braniča Ferlanda Mendya koji napušta svoj matični klub za nešto više od 43 milijuna eura, a o tome sta mogli više čitati na Germanijaku:

Felipe Luis jedna je od okosnica Simeonove obrane koja će ove godine poprimiti potpuno novi izgled. Odlaskom kapetana i njezinog stupa Diega Godina Argentinac na klupi Atletica blizu je toga da pusti i drugog svojeg braniča pa tako krene u potpunu reorganizaciju i promjenu svoje momčadi. Zasada jedini tko je siguran da će dogodine biti u posljednjoj liniji Rojiblancosa je Uruvajac Jose Gimenez, dok su sve ostale pozicije u ovom trenutku otvorene.

Prijelazni rok u Španjolskoj otvara se 1. srpnja, ali Simeone bi već prije samog početka mogao imati odgovore na par zanimljivih pitanja koji se tiču izgleda njegove momčadi za nadolazeću sezonu.

(foto:twitter)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka