vijest

0

Atalanta želi dvojicu dragulja HNL-a koji bi mogli izazvati pomutnju kod navijača

23.01.2020 16:41 | Germanijak

Dobra posao u Italiji ili…

Veličina slova A A A

Atalanta je u potrazi za igračima na stoperskim pozicijama, a prema pisanju tamošnjih medija jedne od meta su im Josip i Boško Šutalo.

Prema pisanju Gazzette dello Sport, hitu tamošnjeg prvenstava za oko je zapeo branič mlade momčadi Dinama Josip Šutalo, s čijim su se kvalitetama upoznali na utakmicama Lige prvaka mladih gdje je Dinamo s njima u skupini.

Međutim, danas tamošnji mediji pišu da Josip nije jedini Šutalo koji je na radaru Nerazzurra. Naime, Atalanta je bacila oko i na Boška Šutala braniča Osijeka, kojeg tamošnji mediji predstavljaju kao u ovom trenutku izglednijom opcijom zbog iskustva u seniorskom nogometu te nastupima za U21 reprezentaciju.

Postavlja se pitanje da li je list poput Gazzette napravio gaf ili je Atatalnta uistinu zainteresirana za obojicu Šutala ili ih je velika sličnost zbunila. Naime, i Josip i Boško igraju na stoperskoj poziciji, obojica u 2000. godište, a također su izdanak Neretvine nogometne škole. Puno se stvari podudara, tako da im se u konačnici ne treba ni zamjeriti, ali će biti zanimljivo popratiti situaciju…

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka