vijest

0

Amigov listić! Germanijak i Žorž imaju veliko iznenađenje za vas

07.04.2017 13:24 | Germanijak

Legenda nižih liga, aktualni pobjednik Big Brothera i prije svega YouTube zvijezda, konačno je spreman 100 posto te je pristao biti novi maneken Germania Sport kladionica.

Veličina slova A A A

Germanijak i Germania Sport kladionica od ovog vikenda imaju specijalno iznenađenje za naše čitatelje i igrače. Našem posebnom gostu, inače strastvenom kladioničaru, odlučili smo ispuniti san i omogućiti mu da svoju strast pretvori u posao.

Romano Obilinović Žorž, legenda nižih liga, aktualni pobjednik Big Brothera i prije svega YouTube zvijezda, konačno je spreman 100 posto te je pristao biti novi maneken Germania Sport kladionica.

Od subote, 8. travnja, četiri puta tjedno na Germanijak.hr-u i našem Facebooku moći ćete pronaći „Amigov listić“, koji će za naše igrače ispunjavati ćelavom glavom i bradom naš kladioničarski ekspert. Popularni Žorž, Amigo ili kako već oćete kladit će se našim novcem, ali sav mogući dobitak koji odnese pripast će njemu.

No neće mu biti lako, pred njega smo postavili nekoliko uvjeta kako bismo mu otežali posao i pokušali simulirati uvjete u kojima se klade naši igrači jer stara izreka kaže „lako je tuđim k… mlatiti po koprivama.“  Stoga će i Amigo biti oprezniji kad bude uplaćivao listiće jer ima nekoliko sitnih pravila.

Ulog će mu biti 100 kuna po listiću, smije uplatiti maksimalno jedan dnevno, na njemu može biti od tri do šest parova, a minimalni ukupan tečaj smo mu postavili na 4.00. Svaki dan dođite na Germanijak.hr ili na Facebook stranice Germanijaka i Germania Sport kladionice te provjerite što je Žorž uplatio na „Amigovom listiću.“„Kladit ću se u svojoj omiljenoj poslovnici Germania Sport kladionice u Vukovarskoj ulici u Splitu, snimat ću mobitelom svoje tipove, a snimke ćemo objavljivati na Germanijak.hr-u. Ja nisam baš vičan tehnologiji pa će mi pomagati ljubazne tete u poslovnici, ali sam ću izabirati parove. Koliko sam spreman? Na sto posto sam amigo, šta ti je?“, rekao je Romano Obilinović.

Amigov listić ići će obavezno subotom i nedjeljom svaki tjedan, a ostala dva listića Žorž će uplaćivati radnim danima po izboru, odnosno kad mu najviše bude odgovarala dnevna ponuda.

Amigove dobitke ćemo zbrajati pa ćete svaki dan na stranicama Germanijak.hr-a moći pratiti stanje njegovog kladioničarskog fonda. Amigov listić objavljivat ćemo na Facebook stranici Germanijaka, a od vas očekujemo da pomognete našem Žoržu i u komentare mu predlažete parove za idući dan ili za tjedan.

Romano će u video snimkama objašnjavati zašto se okladio baš na te parove, a vi slobodno komentirajte njegov odabir u komentarima, šerajte ga i lajkajte jer – Žoržinjo dugo nije bio ovako spreman.

Prvi „Amigov listić“ pronađite na Germanijak.hr-u već sutra!

(foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na Facebooku!

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka