vijest

0

Ranojutarnja bomba iz NFL-a: Tom Brady ima novi klub!

18.03.2020 08:28 | Germanijak

Nakon 20 godina provedenih u Patsima, došlo je vrijeme za promjenom sredine.

Veličina slova A A A

Tom Brady jučer je preko društvenih mreža obznanio široj sportskoj javnosti kako je njegova, dva desetljeća duga, avantura u New England Patriotsima stigla do kraja i kako se više sigurno neće vratiti u momčad koja je s njim postala jedna od najvećih franšiza u NFL-u.

Nakon što je vijest, doslovno poput bombe, odijeknula medijskim prostorom diljem svijeta, sada je skoro pa sve gotovo (čeka se službena potvrda kluba) i zna se gdje će legendarni Brady nastaviti karijeru, a to će biti u Tampa Bay Buccaneersima.

Brady će, ako ne dođe do nekog nevjerojatnog preokreta, karijeru nastaviti na Floridi i to u momčadi koja je u svojoj, ne baš tako dugačkoj povijesti, osvojila tek jedan Superbowl, I to 2003. Godine.

Dodajemo za kraj kako ozbiljnost oko ove vijesti jasno sugerira i da ju je na službenim stranicama lige objavio i sam NFL, a za kraj dodajemo kako još uvijek nije poznata duljina ugovora kojeg će potpisati, baš ni koliko će točno, budući HOF i jedan od najvećih igrača u povijesti sporta, zarađivati.

(foto: Reuters)

 

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka