Objavljen raspored za 2019: Evo kada Čilić i Ćorić otvaraju novu sezonu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 29.11.18. | 16:40

Idemo u nove pobjede.

Hrvatska je osvojila Davis Cup, slavlje se još nije pošteno niti slegnulo, a nova sezona polako kuca na vrata. Iako će teniska uzbuđenja početi tek za mjesec dana, igrači su već morali prijaviti turnire na kojima planiraju nastupati na startu sezone. 

Tako će naš prvi reket Marin Čilić, sezonu otvoriti u Indiji na ATP turniru iz serije 250 koji se igra u Puneu od 31. prosinca do 6. siječnja. Tu će biti drugi nositelj, odmah nakon Kevina Andersona, dok će na turniru još, od poznatijih imena, nastupiti Chung, Simon, Jaziri, Paire, Carballes Baena i Munar. Tjedan nakon Međugorac je slobodan, dok već 14. siječnja započinje pohod na obranu finala prvog Grand Slam turnira u sezoni - Australian Opena. 

Borna Ćorić imat će nešto duže pripreme za sezonu, te do Australian Opena neće igrati nijedan turnir, osim ako u posljedji čas ne odluči nešto prijaviti ili ako ishodi pozivnicu za neki od turnira. 

Ivo Karlović će, kao i Čilić, igrati u Indiji te potom u Melbourneu. 

Što se tenisačica tiče, Petra Martić će otvoriti sezonu u novozelandskom Aucklandu, potom će pauzirati jedan tjedan te nakon toga igrati na terenima Melbourne Parka. Sličan raspored ima i Donna Vekić, uz razliku što će prvog tjedna biti u Australiji, točnije u Brisbaneu. 

(foto: Pixsell)


Tagovi

Australian OpenATP PuneATPBorna ĆorićMarin Čilić

Ostale Vijesti