Vujović: PSG je favorit za vrh Europe

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 02.05.16. | 10:51

Na kraju se vratar PPD-a Filip Ivić zahvalio svim navijačima i ljudima u klubu. Razlog? Odlazak u poljsko Kielce na kraju sezone.

Veselin Vujović i njegovi igrači željeli su se jučer od Lige prvaka oprostiti pobjedom protiv PSG-a i u tome zamalo uspjeli. Na koncu su se morali zadovoljiti sjajnim remijem 32:32. Dakako, izvedbom svoje momčadi zadovoljan je bio trener PPD-a Veselin Vujović.

„PSG je zasluženo prošao na Final Four. Više su razmišljali o tome, nego u ovoj utakmici jer su imali velikih osam razlike iz prve. Mi smo bili super motivirani, iako imamo mnoštvo problema s ozljedama. Bili smo srčani, to nam se vratilo. PSG možda bude i prvak Europe, mislim da su trenutno najbolja momčad Europe“, poručio je crnogorski stručnjak na konferenciji za novinare, čije riječi prenose Sportske novosti.

Jednakog je mišljenja bio i Filip Ivić, vratar hrvatskog predstavnika.

„Jako sam ponosan na momčad, odigrali smo jako dobru utakmicu. Nismo se predavali kada smo bili u zaostatku. Žao mi je tih posljednjih 10 minuta u Zagrebu kada nismo bili na visini“.

Na kraju se zahvalio svim navijačima i ljudima u klubu. Razlog? Odlazak u poljsko Kielce na kraju sezone.

„Ovo mi je bila posljednja utakmica u dresu Zagreba u Ligi prvaka. Tu sam 13 – 14 godina i nije mi svejedno te se na ovaj način zahvaljujem svima koji su mi pomogli da dođem do tu gdje je jesam“, zaključio je Ivić.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Veselin VujovićPPD ZagrebPSG rukometFilip Ivić

Ostale Vijesti