Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

VIDEO Službeno: Vujović preuzima Nexe! Prva utakmica u domaćem prvenstvu za vikend

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.02.24. | 16:43

Preskočit će sutrašnju utakmicu na europskoj sceni

Uprava Nexea donijela je odluku da će klupu rukometnog kluba Nexe preuzeti crnogorski rukometaš i trener Veselin Vujović. Njegov pomoćnik na klupi bit će Krešo Ivanković, izbornik muške juniorske reprezentacije Hrvatske i dosadašnji trener hrvatskog premijerligaša Dubrava.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Službeno predstavljanje bit će na konferenciji za medije koja će biti održana u srijedu 28. veljače u 11 sati u sportskoj dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama. Prvu utakmicu na klupi Nexea Vujović će odraditi u subotu u 3. kolu domaće Lige za prvaka na gostovanju u Poreču, nakon čega slijedi put u Švedsku i utakmica protiv IK Sävehof.

Josip Ergović, predsjednik Našičana, rekao je:

“Da, donijeli smo odluku i Veselin Vujović preuzima klupu RK NEXE. Iako se u medijima ovih dana špekuliralo s brojnim imenima,sada i službeno mogu povrditi da će ekipu od srijede preuzeti Veselin Vujović s kojim smo brzo postigli dogovor na obostrano zadovoljstvo. Naše su ambicije velike i smatramo da je u ovom trenutku Veselin Vujović najbolje rješenje za naš klub. Osim toga, odlučili smo još malo pojačati stručni stožer pa u naš klub dolazi i Krešo Ivanković, dosadašnji trener RK Dubrava i izbornik juniorske reprezentacije Hrvatske, koji će biti Vujovićev pomoćnik.”

Sam Vujović je naglasio da će se boriti za sve titule koje su u igri, a i kako mu je drago da su se poklopile želje i s druge strane. .

Veselin Vujović je 1988. godine u prvom izboru IHF-a proglašen je za najboljeg rukometaša svijeta, a bogate igračke karijere iza sebe ima i dojmljiv trenerski staž. U dva je navrata bio trener Zagreba, vodio je skopski Vardar, Ciudad Real, Koper i Al Sadd, a bio je i izbornik reprezentacije Srbije i Crne Gore te Slovenije s kojom je osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu 2017. u Francuskoj svladavši reprezentaciju Hrvatske. Posljednji angažman imao je kao izbornik reprezentacije Irana.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

RK NexeVeselin VujovićEuropska liga

Ostale Vijesti