Srbija i Bjelorusija nemaju šanse protiv Francuske i Švedske

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 22.01.18. | 12:11

O putniku dalje odlučivati će posljednje kolo.

U „našoj“ skupini danas se igraju dvije utakmice. U 18:15 Srbija igra protiv vodeće Francuske, a u 20:30 Švedska i Bjelorusija. Dakako, Francuzi i Švedi u obje su utakmice veliki favoriti.

Francuska pobjedom u ovoj utakmici osigurava prvo mjesto. Doduše, postoji mogućnost da Les Bluesi ispadnu, ali moraju od Hrvatske izgubiti s osam ili više razlike. Iako vjerujemo u pobjedu Kauboja, da će baš svladati glavne favorite za zlato s osam razlike je ipak nerealno za očekivati…

U svakom slučaju Francuzi ovdje idu po pobjedu kako bi riješili svoj status prije posljednjeg kola protiv Hrvatske.  Srbija u ovom dvoboju nema apsolutno nikakve šanse. orlovi su već izgubili od Norveške i Švedske s pet razlike i od Hrvatske s deset. Sve osim uvjerljive pobjede Les Bluesa u ovoj utakmici bilo bi veliko iznenađenje.

Mislimo kako je margina na hendikep (6.5) vrlo pristojna, a koeficijent na Francuze još bolji!

U drugoj današnjoj utakmici situacija je vrlo slična. Bjelorusija nema šanse za plasman u polufinale, a Švedskoj treba pobjeda. Iako Skandinavci, osim u utakmici protiv Hrvatske, nisu impresionirali na ovom prvenstvu, ovu utakmicu jednostavno moraju dobiti kako bi u posljednjem kolu s Norvežanima odlučivali o putniku dalje.

No, Bjelorusi su se pokazali kao čvrsta i solidna reprezentacija, pogotovo u utakmici protiv Hrvatske, a za očekivati je kako bi Šveđani, ako dovoljno rano osiguraju pobjedu, mogli stati na kočnicu kako bi dodatno odmorili ključne igrače za izlučni dvoboj protiv Norveške.

Stoga ovdje igramo na to da Švedska neće pobijediti Bjelorusiju sa šest ili više razlike.

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Pon 18:15 1058 EP M Srbija - Francuska hendikep 2 (+6.5) 1,75
Pon 20:30 1059 EP M Švedska - Bjelorusija hendikep 2 (-5.5) 1,75

(Foto: Action Images)


Tagovi

Hrvatska 2018Bjelorusija

Ostale Vijesti