Dva Hrvata odlaze u redove peterostrukog prvaka Europe

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.02.19. | 17:00

Reprezentativni pivot odlazi u inozemstvo.

Hrvatski rukometni reprezentativac Tin Kontrec, potpisao je ugovor na dvije godine s Gummersbachom. Riječ je o uglednom njemačkom klubu koji je pet puta osvajao naslov prvaka Europe.

Osim toga, Bundesligu su osvajali 12 puta, a 29-godišnji pivot će doći u Sjevernu Rajnu i Vestfaliju na ljeto, kada mu istekne ugovor sa Zagrebom. Prije Kontreca, dres Gummersbacha nosili su još i Goran Šprem i Vedran Zrnić, a trenutno boje kluba brane Drago Vuković i Ivan Martinović.

Najnovije vijesti iz Njemačke govore kako je i Filip Ivić stavio potpis na ugovor s Gummersbachom. On će, također na ljeto, stići u Njemačku iz poljskog Kielcea. Kao i Kontrec, potpisao je ugovor na dvije godine.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="ca" dir="ltr">OFICIAL El <a href="https://twitter.com/vfl_gummersbach?ref_src=twsrc%5Etfw">@vfl_gummersbach</a> ha cerrado la contratación del croata Filip Ivić, actualmente en <a href="https://twitter.com/kielcehandball?ref_src=twsrc%5Etfw">@kielcehandball</a>, de cara a la próxima temporada. Firma por 2 temporadas. <a href="https://t.co/Bn4oAIbVVO">pic.twitter.com/Bn4oAIbVVO</a></p>&mdash; Hand Station (@HandStation) <a href="https://twitter.com/HandStation/status/1092783773949849600?ref_src=twsrc%5Etfw">February 5, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 
 

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Tin KontrecGummersbachPPD Zagreb

Ostale Vijesti