REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen

Nezamjenjiv: Duvnjak ostaje u Njemačkoj još najmanje dvije godine

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 24.10.21. | 09:53

Kapetan Kauboja ostaje, Sagosen odlazi

Prije nekoliko dana smo pisali o neobičnom potezu 26-godišnjeg Sandera Sagosena koji je odlučio napustiti Kiel kako bi pojačao svoj Kolstad iz Torndheima u rodnoj Norveškoj. Jedan od ponajboljih rukometaša svijeta neće produljiti suradnju s njemačkim prvakom.

S druge strane, Domagoj Duvnjak ostaje u klubu još najmanje dvije sezone! Odradi li ugovor do kraja, koji nakon ovog produljenja vrijedi do ljeta 2024. godine, bit će to jedno cijelo desetljeće nastupa za Kiel, uz dodatnih pet iz Hamburga s kojim je osvojio skoro pa sve moguće trofeje prije preseljenja u redove Kiela.

Promocija novog ugovora na rasporedu je prije današnje utakmice s Magdeburgom što je ujedno i najveći derbi njemačkog rukometa u ovom trenu. Vodeća momčad liga je za sad perfektna. Nakon sedam odigranih kola, broje sedam pobjeda. Kiel je pak treći, dva puta im se prikrao remi, što znači da će danas (vrlo vjerojatno) jedna ekipa upisati prvi prvenstveni poraz.

Kiel je sredinom tjedna remizirao sa Szegedom u ludoj završnici u sklopu grupne faze rukometne Lige prvaka, sigurno će pred svojim navijačima jurnuti na, posve očito, pobjedu koja bi mogla vrijediti dvostruko. Utakmica protiv Magdeburga počinje već u 14 sati.


*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+




Tagovi

Domagoj DuvnjakKielMagdeburgSander Sagosen

Ostale Vijesti