REUTERS/Andreas Gerbert
REUTERS/Andreas Gerbert

Kraj neizvjesnosti: Luka Cindrić riješio klupsko pitanje do 2025. godine

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.11.21. | 11:15

Sve je dogovoreno s njim i Gonzalom Perezom de Vargasom.

Iako su postojale neke indicije kako bi se Luka Cindrić na kraju sezone mogao oprostiti od Barcelone, a samim time i španjolskog rukometa, danas je procurila vijest kako je ponajbolji hrvatski rukometaš dogovorio nastavak suradnje s jednim od najvećih svjetskih klubova.

Španjolski RAC1 donosi kako su on i Gonzalo Perez de Vargas dogovorili nastavak suradnje s Barcelonom. Iako iz kluba nema potvrde, RAC1 prenosi kako je sve službeno potpisano, baš kao i da su ova produljenja dogovorena još prije godinu dana, ali su sada samo formalizirana.

Zanimljivo, ta produljenja dogovorio je prošli direktor David Barrufet, ali je sve prihvaćeno i kad je u klub stiglo novo vodstvo.

Promjene vodstva kluba, koja su medijski bila uglavnom praćena zbog Lea Messija i nogometa, utjecala su naravno i na nogomet, pa je tako po odlasku Bartomeua iz kluba otišao Xavi Pascual, legendarni Aron Palmarsson te prethodno spomenuti direktor Barrufet.

Nakon što je dogovoren nastavak suradnje s Perezom de Vargasom i Cindrićem, u klubu su sad fokusirani na potpise druge dvojice ključnih igrača – Ludovica Fabregasa, kojem ugovor ističe u ljeto 2023. godine te Dikom Memom, koji je ugovorno vezan za Barcelonu do ljeta 2024. godine, ali već sad ima neke unosnije ponude europskih velikana.

Luka Cindrić rođen je u Ogulinu, a preko Senja i Karlovca stigao je do Metalurga. Dobar dio karijere proveo je u Vardaru, godinu dana je branio boje Vive Kielcea, a od 2019. godine je član Barcelone. EHF mu je 2017. godine uručio nagradu za igrača godine, a lani je izabran u najbolju momčad Lige prvaka.


Tagovi

Luka CindrićBarcelonarukomet barcelonarukometni klub Barcelona

Ostale Vijesti