HSV
HSV

I dalje na hrvatski pogon: HSV produžio s Lackovićem!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 07.03.23. | 14:41

Ugovor bi mu istekao na kraju sezone pa mu je HSVH dao novi dvogodišnji ugovor, a ovako će se suradnja s olimpijskim prvakom nastaviti na obostrano zadovoljstvo

Rukometni bundesligaš Handball Sport Verein Hamburg ili, kako svi jednostavno kažemo - HSV, će i u nadolazećim sezonama nastavit suradnju s glavnim trenerom Torstenom Jansenom i pomoćnim trenerom Blaženkom Lackovićem. Obojica su produljili vjernost klubu po dvije godine, javio je klub. Goran Stojanović također ostaje na brodu kao trener vratara do 2025.

Predsjednik HSVH-a Marc Evermann zadovoljno trlja ruke:

"Sjajna je vijest za nas da možemo nastaviti s Totom dugoročno. To znači rad na održivom razvoju u našem klubu i sportske uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Zajedno s Blaženkom, razvio je momčad svojom mirnoćom i inteligentnošću - a razvoj još uvijek traje, kao što ste vidjeli u posljednjih nekoliko utakmica. Nedavni nastupi momčadi jasno pokazuju da je rad trenerskog tima ciljno usmjeren, održiv i također uspješan."

Lacković, koji se u Hamburgu vratio od 2017., a nakon umirovljenja 2020. godine od privremenog pomoćnog trenera postao stalni trener, svoju budućnost vidi u Hamburgu.

"Moja obitelj i ja se osjećamo jako ugodno u Hamburgu i jednostavno je zabavno igrati ovdje pred navijačima i raditi u ovom klubu", kaže bivši hrvatski reprezentativac. Ugovor bi mu istekao na kraju sezone pa mu je HSVH dao novi dvogodišnji ugovor, a ovako će se suradnja s olimpijskim prvakom nastaviti na obostrano zadovoljstvo.



Tagovi

Blaženko LackovićHSVrukometni klub HSVrukometna Bundesliga

Ostale Vijesti