Hrvatski rukometni savez Facebook
Hrvatski rukometni savez Facebook

Hrvatski rukometaši u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 25.06.23. | 21:59

Izabranici Andrije Nikolića s Nijemcima igraju za prvo mjesto.

Novi veliku uspjeh ostvarili su hrvatski juniorski rukometaši! Nakon što su prvi krug natjecanja završili bez poraza, i to u iznimno teškoj skupini ispred vršnjaka iz Francuske, danas su u njemačkom Magdeburgu svladali Tunis sa 36:23 i izborili četvrtfinale Svjetskog prvenstva čak i prije posljednjeg kola skupine budući da je Njemačka u kasnijem terminu u tijesnoj i uzbudljivoj svladala Francusku s 3-29 i izbacila Les Blues iz natjecanja. Sutrašnji dvoboj između Hrvatske i domaćina Njemačke (20.30) igra se za prvo mjesto u skupini, ali neće odlučivati o putniku u četvrtfinale jer je on danas riješen.

S obzirom na to da Njemačka ima bolju gol-razliku od Hrvatske, 'Dijamantima' u ponedjeljak za prvo mjesto skupine igra samo pobjeda.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Kad vrata zaključaju Mandić & Kuzmanović = nema gola, a kad pridodamo večeras najboljeg strijelca Matiju Cara svim kraljevima ove momčadi, imamo pobjedničku kombinaciju", napisao je community manager Hrvatskog rukometnog saveza na službenom Facebooku.

Pobjeda protiv Tunisa u niti jednom trenutku nije došla pod znak pitanja. Hrvatska je na odmor otišla s prednosti od 13-7, a do kraja utakmice samo je učvrstila uvjerljivu pobjedu. U redovima momčadi Andrije Nikolića najefikasniji je bio Matija Car sa sedam golova, Ivan Barbić zabio je šest, a Tin Šestak pet. (nr)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska rukometna juniorska reprezentacijaSvjetsko prvenstvo u rukometu

Ostale Vijesti