Arena protiv Bjelorusa poluprazna, a na internetu nije bilo ulaznica

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.01.18. | 21:14

Na tribinama zagrebačke Arene protiv Bjelorusije je ostalo slobodno nekoliko stotina stolica, iako se preko interneta nije mogla kupiti ulaznica.

Spaladium Arena ugostila je hrvatske rukometaše u uvodne tri utakmice Europskog prvenstva, naši igrači možda su ostali dužni protiv Švedske u zadnjoj utakmici prvog kruga, ali splitski navijači nisu zakazali baš ni jedanput.

Bila je to jedna od najboljih atmosfera viđenih u dvoranskim sportovima u Hrvatskoj, galama se nije stišavala ni sekunde, a kad bi s razglasa krenuo Mate Mišo Kovač pretvarala se u deliriji na trenutke, a na premijeri u Zagerbu – kazališna publika!

Možda su poraz od Šveđana te znatno manje šanse za zlato umanjili interes hrvatskih navijača u metropoli, možda je problem radni dan, možda je stvar u neatraktivnom suparniku, ali ni jedno ni dugo ni treće ne mogu opravdati letargiju domaće publike prema utakmici 1. kola Main runde na Europskom prvenstvu rukometaša u Zagrebu.

Na tribinama u srednjem prstenu sektora A, B, i D, ostalo je nekoliko praznih „otoka“, odnosno dijelova na kojima je po nekoliko stotina stolica zjapilo potpuno prazno, nedopustivo za metropolu zemlje domaćina Eura kad igra njihova reprezentacija. Ni oni pristigli nisu bili osobito raspoloženi za navijanje, atmosfera je bila očajna.

 „U Splitu je svaka utakmica bila apsolutna ludnica, ovo je dosta neočekivano, atmosfera je moram priznati znatno lošija,“ pričaju nam navijači, koji su u dvoranu ušli praktički s prvim sučevim zviždukom, pola sata uoči početka bilo je poprilično prazno.

Ni ispred dvorane nije bilo prevelike euforije, ali ono što je najbizarnije u cijeloj priči, uoči početka susreta ulaznice se nisu mogle kupiti preko interneta... Pa gdje su onda nestale?!

Jedine preostale ulaznice mogle su se kupiti na benzinskim postajama jednog od sponzora turnira, ali kad su već znali kako ih neće prodati, zašto ih nisu prebacili u internetsku prodaju? Nažalost, ni jedan odgovor neće vratiti reprezentativcima ugođaj za utakmicu protiv Bjelorusa, no mnogo je važnije da napune dvoranu za Norvežane i Francuze. Jer ostanu li i na ta dva susreta prazna mjesta, najbolje da se rukometna reprezentacija više ni ne miče iz Splita.

(Foto: Germanijak)


Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijaHrvatska 2018

Ostale Vijesti