Germanijak
Germanijak

FOTO/VIDEO Srna otpao za Njemačku, rukometaši se probijali sat i pol do dvorane za trening

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.01.24. | 18:04

Svaka sitnica ide od gore prema goroj

Njemačka i Hrvatska sutra će odigrati utakmicu koja je nama 'nebitna', a Nijemcima bitna. Točnije, oni mogu do polufinala, mi ne možemo ni do polufinala ni do petog mjesta, ali možemo čak i porazom do olimpijskih kvalifikacija. Čudne su računice, ali eto, kakve su, takve su i na kraju krajeva - naše su.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Život smo si zakomplicirali sami, nismo pobijedili što smo trebali, a onda smo i u posljednjim kalkulacijama za spašavanje 'vojnika Ryana' kiksali protiv Islanda. Na pitanje što bi promijenio kako bi to izbjegao, izbornik Perkovac je jutron nakon utakmice rekao - imali bismo više treninga u Kölnu. Naime, od 17. siječnja kada je naša reprezentacija stigla u Grad na Rajni, odrađen je tek jedan trening u dvorani. Ostalo su igrači eventualno odrađivali u fitnessu.

I tako je Perkovac to odlučio promijeniti prvom prilikom pa igrači prije Njemačke nisu imali slobodan dan, nego zakazan trening u 17 sati u dvorani nešto udaljenoj od njihovog hotela, jedno 20-ak minuta, govorile su Google karte, ali se zbog vremena i prometnog kolapsa u gradu sve odužilo. Otopio se snijeg, pala je kiša i promet je u Kölnu postao kaotičan. Tako se naša reprezentacija do dvorane neočekivano busom vozila čak sat i 20 minuta pa joj je od termina ostalo tek pola sata.

No, promet kao promet, nije toliko bitan. Ali zato je informacija da je Zvonimir Srna otpao za utakmicu s Njemačkom puno bitnija. Naime, Zvone je jutros bio na magnetu i ispostavilo se da ima istegnuće mišića. Vjerojatno je da će stoga Mamić biti opet u sastavu, dok će Srna ići na tribinu.

Sreća u nesreći jest da ta utakmica doista i može biti 'flop', a da se dogodi nešto pozitivno za nas, no nadamo se da će Srna uskoro biti spreman za klupske obaveze koje ga očekuju.




Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijaEuropsko prvenstvo za rukometaše 2024.

Ostale Vijesti