Pixsell/PIXSELL
Pixsell/PIXSELL

Duvnjak: "Šokantan poraz, Egipćani su nas nadigrali"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.01.23. | 22:23

Razočaranje među hrvatskim igračima nakon debakla

Domagoj Duvnjak nas nije uspio izvući ovog puta. Nije mu išlo kao, uostalom, ni ostatku njegovih reprezentativnih kolega. Duvnjak je nakon utakmice stao pred novinarske mikrofone, pa iskreno priznao da je ovo debakl.

„Egipat je sasvim zasluženo pobijedio. Obrana nije bila dobra, oni su nas raširili i igrali pametno. Nismo uspjeli napraviti faul u obrani, promašili smo dosta šuteva i ovo je šokantan poraz. Mi nismo bili pravi i to je razlog ovih devet golova razlike“, rekao je razočarani Duvnjak.

O razlozima poraza je istaknuo:

„Teško je sada analizirati, usred smo turnira… Imali smo osjećaj da smo se odlično pripremili, ali oni su nas nadigrali. Željeli smo pobjedu, ali možda smo izgorjeli u toj želji“.

Filip Glavaš bio je jedan od rijetkih vukli u napadu. Siguran je bio sa sedam metara, no i on se uklopio u sivilo momčadi u nastavku.

„Nismo zadovoljni, ništa nije išlo danas, kasnili smo u duelima i faulovima i onda izgubiš samopouzdanje. Vjerujemo si, htjeli smo, stvarno smo htjeli, ali ništa nije štimalo. Počinje sve od obrane koja je ključ svega nedostajala je i podrška s gola i to se odrazilo na napadu. Uvukla nam se nervoza… Zakazali smo“, rekao je Glavaš, pa dodao kako razmišlja uoči nastavka turnira.

„Moramo popričati u svlačionici. Hrvatski dres je svetinja. Radi se i o imidžu i sada moramo ući u svaku utakmicu 700 posto“.

A Marin Šipić je dodao:

„Nismo očekivali da ćemo ovako odigrati, mislili smo da smo dobri. Izgledali smo odlično, dobro igrali na pripremama. Mi smo bili loši, oni su pucali iz bilo koje pozicije. Mi smo se mučili, oni su grizli i zasluženo pobijedili“. (pz)


Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijaSP u rukometu 2023Domagoj Duvnjak

Ostale Vijesti