Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Arena se razgrabila u nekoliko sati: Zagrebaši 'zapalili' grad, ostalo samo 1500 ulaznica za okršaj s Montpellierom

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.03.24. | 21:33

Kako su hrvatski prvaci pokazali sjajne izvedbe u dosadašnjem dijelu sezone i protiv daleko bogatijih protivnika, potražnja za ulaznicama skočila je 'u nebesa'

Pred rukometašima Zagreba prvi je dvoboj osmine finala Machineseeker EHF Lige prvaka, u kojemu će najbolji hrvatski rukometaši ugostiti francuski Montpellier u Areni u srijedu u 20.45.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako su hrvatski prvaci pokazali sjajne izvedbe u dosadašnjem dijelu sezone i protiv daleko bogatijih protivnika, potražnja za ulaznicama skočila je 'u nebesa' pa je tako u samo nekoliko sati razgrabljen veći dio ulaznica za ovu utakmicu. Zagrebaši su zbog toga donijeli nove odluke o radu blagajni, a o svemu su obavijestili na svome Instagramu.

"Velika je potražnja za ulaznicama za utakmicu protiv Montpelliera u srijedu te ih je ostalo još samo 1 500! Iz tog razloga blagajna Arene Zagreb sutra neće raditi te će biti otvorena samo u srijedu, na dan utakmice, od 18:00 sati pa do početka susreta u 20:45. Jedna osoba može podići maksimalno ČETIRI ulaznice!", napisali su iz hrvatskog prvaka. (eg)



Tagovi

RK ZagrebHrvatski navijačinavijači

Ostale Vijesti