Arena rasprodana za Francusku, paprene cijene za završnicu Eura

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 23.01.18. | 12:17

Euro ide prema spektakularnoj završnici.

Hrvatska rukometna reprezentacija sutra igra odlučujuću utakmicu drugog kruga natjecanja za plasman u polufinale. Protivnik je najteži mogući, Francuska, ujedno i najbolja reprezentacija svijeta. Hrvatska je sigurno u polufinalu ako slavi tri razlike. Kauboji će u polufinale i ako slave s dva razlike, uz uvjet da zabiju najmanje 22 gola.

Ako pobijedimo s jedan razlike ili odigramo neodlučeno, prolaz u polufinale ovisi o ishodu meča Švedska – Norveška. Postoje i teoretske šanse da prođemo u slučaju poraza, no to je čista teorija o kojoj nema potrebe raspravljati.

>> Kako Hravtska može do polufinala Eura

U svakom slučaju Kauboji protiv Les Bluesa idu po trijumf. Ono što je sigurno, igrat će pred ispunjenom Arenom. U prodaji više nema ulaznicu protiv Francuza.

Što se tiče ulaznica za polufinale cijene su paprene. Najjeftinije koštaju 450, „srednje“ 500, a najskuplje čak 900 kuna. Ulaznice za finale koštaju 800, 1.000 i 1.500 kuna!

„Preostalo je još oko 2.500 ulaznica za polufinale i finale, a istaknut ću da imamo obvezu čuvanja određenog broja ulaznica za sudionike završnih nadmetanja“, rekao je Silvio Nijrić, direktor Eura za Hrvatsku za Sportske novosti.

Svaki sudionik polufinala može tražiti najviše pet posto ulaznica od kapaciteta dvorane, znači oko 700 ulaznica po polufinalistu.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijaHrvatska 2018

Ostale Vijesti