Mario Ćužić/HTS
Mario Ćužić/HTS

Zovko objavio sastav za Belgiju

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 05.01.24. | 11:23

Susret tzv. Qualifier faze Davis Cupa protiv Belgije Hrvatska će 3. i 4. veljače 2024. odigrati u Varaždinu

Izbornik hrvatske teniske reprezentacije Velimir Zovko poslao je prvu nominaciju našeg sastava za susret protiv Belgije u tzv. Qualifier fazi Davis Cupa.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

U postavi su Borna Gojo, Duje Ajduković, Marin Čilić, Ivan Dodig i Mate Pavić, što jamči da će Hrvatska u Varaždinu 3. i 4. veljače igrati u jakoj postavi.

"Svi naši najbolji igrači stavili su se na raspolaganje, a u prvoj nominaciji su Gojo, Ajduković, Čilić, Dodig i Pavić. Kao što je poznato, to ne mora biti konačna lista, jer pravila dopuštaju promjenu tri imena u odnosu na današnju nominaciju, ali sigurno je da ćemo u Varaždinu igrati u vrlo jakoj postavi", rekao je Zovko, kojem će ovo biti premijerno vođenje reprezentacije koju je preuzeo od Vedrana Martića.

Belgijski sastav također će biti objavljen tijekom petka.

Prvog dana, u subotu, početak će biti u 14, a dan potom, u nedjelju, u 13 sati. U subotu su na rasporedu dva pojedinačna meča, a u nedjelju program počinje okršajem parova te se nastavlja dvama pojedinačnim mečevima.

Ulaznice će biti u prodaji uskoro, a bit će ih moguće kupiti za određeni dan ili u kompletu, obavještavaju iz Hrvatskog teniskog saveza. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Davis Cuphrvatska davis cup reprezentacijaVelimir ZovkoBorna GojoDuje AjdukovićMarin ČilićIvan DodigMate Pavić

Ostale Vijesti