REUTERS/Mike Segar
REUTERS/Mike Segar

VIDEO Pavić otkrio: "Istina je, rastao sam se s Mektićem"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 14.07.23. | 07:29

Otkrio je i i svoja razmišljanja o Perišiću u Hajduku i zašto mu je rekao 'vrime je'

Nakon što je s Ukrajinkom Ljudmilom Kičenok osvojio mješovite parove Wimbledona, što mu je bio ukupno šesti Grand Slam naslov, Mate Pavić otkrio je ono što se ranije nagađalo - da više neće igrati s Nikolom Mektićem u parovima, nakon niza uspješnih godina.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

“Istina je, mogu to potvrditi. Došlo je do prekida suradnje”, rekao je Pavić u razgovoru s Nevenom Cvijanovićem sa Sportkluba i pojasnio:

“Nije nam najbolje započela sezona, jednostavno smo probali neke stvari drugačije raditi. Imali smo dosta i pehova. Što god smo napravili, a trudili smo se poboljšati stvari, nije išlo i odlučili smo se probati osvježiti, pronaći druge partnere. Možda je i to razlog. S vremenom dođe do zasićenja, koliko god dobra suradnja bila. Obostrano smo se dogovorili.”

Još nema konkretan plan s kim dalje:

“Vidjet ćemo, iskreno nemam plan. Malo ću mijenjnati partnere pa ćemo vidjeti. Možda u budućnosti opet zaigramo zajedno, zašto ne.”

S Ivanom Dodigom će igrati u Hamburgu, ali kaže:

“To je samo za Hamburg, a tjedan iza s Krajicekom. Potrefilo se da oni ta dva tjedna ne igraju zajedno. Ivan i ja nismo novi par.”

Otkrio je i i svoja razmišljanja o Perišiću u Hajduku:

“Nismo se vidjeli poslije. On mi je bio gost prošle godine na polufinalu. Voli tenis i svakom prilikom dođe tu gledati. Zvao me jučer da bi došao pogledati finale. Gledao je zadnja dva seta. Nisam odolio, morao sam se priključiti akciji kao pravi navijač Hajduka!”

I, dolazi li Perišić u Hajduk?

“Stvarno ne znam. Saznat ćemo”, zaključio je Mate Pavić.

Video izjava pogledajte OVDJE.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mate PavićNikola MektićWimbledonIvan Perišić

Ostale Vijesti