Action Images
Action Images

Tyson i Jones boksali osam rundi bez pobjednika, Mike želi revanš

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 29.11.20. | 08:22

Povratnička borba boksačkih legendi nije razočarala gledatelje.

Mike Tyson i Roy Jones Jr. Boksali su osam skraćenih rundi u ekshibicijskom meču, a suci koje je WBC angažirao za ovu borbu presudili su kako nije bilo pobjednika.

Ova dvojica starijih gospodina krenuli su u borbu kao da nisu ni prestali profesionalno boksati, Tyson je krenuo agresivno od prve minute, a Roy Jones nešto odmjerenije, no nisu previše kalkulirali ni jedan ni drugi. Uvodne runde pripale su Tysonu, ali sve ostale bile su dosta izjednačene. Mike je na startu meča napadao s puno više uspjeha, ali kako je vrijeme prolazilo Jonesove kontre bivale su sve uspješnije. Obojica su ostali u meču do samog kraja, a kako su istjecale posljednje sekunde iz boksačkih legendi curili su zadnji atomi snage.

Kalifornijska sudačka komisija nije proglasila pobjednika, a suci koje je odabrao WBC su donijeli podijeljenu odluku, što je na koncu najpošteniji ishod. Mike Tyson uoči meča rekao je kako ovo neće biti njegov jedini povratnički meč te kako ih planira odraditi nekoliko po povratku aktivnom boksanju, a poslije meča je ostao dosljedan izjavivši kako je spreman za revanš s Jonesom.


Tagovi

Mike Tysonborilački sportoviBoksboksačke legende

Ostale Vijesti