Šveđanin porijeklom iz Rijeke napada legendarnog Gustafssona: „Ideja je zabavit se“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 06.12.19. | 12:02

The Mauler ga sigurno neće štediti...

Hrvatski portal fightsite odradio je veliki intervju s mladim Šveđaninom hrvatskih korijena koji je sam objasnio kako je ova borba za njega velika prilika, ali svijestan je kako ga The Mauler neće štediti.

"U MMA-ju se natječem od 18 godine. U 2017. sam bio rangiran kao broj jedan na svijetu u amaterskoj konkurenciji. Ukupno sam sakupio 24 pobjede i samo 3 poraza. Nakon dvije godine u reprezentaciji Švedske, bilo je vrijeme za  profi MMA karijeru. A meč s Gustafssonom? Očito je Bog htio da se to tako izdogađa!", rekao je, pa nastavio:

"Ma ideja je zabaviti se. Nije baš da se svaki dan boriš protiv UFC zvijezde. Bit će svakako zabavno vidjeti koliko sam zapravo dobar s ovako iskusnim borcem kao što je Alex."

Nema nikakve sumnje da je ovo velika prilika za 23-godišnjeg borca da se približi svjetlima reflektora, ali potpuno je jasno kako će teško do pobjede protiv jednog od ponajboljih boraca u povijesti poluteške kategorije UFC-a koji se, na veliku žalost svih njegovih fanova diljem svijeta, nikada nije uspio okititi titulom prvaka.

Dva puta ga je borbi za pojas svladao, uz dužno poštovanje prema svim ostalim borcima, najtalentiraniji borac u povijesti UFC-a Jon Bones Jones, dok je izgubio i jedan meč protiv Daniela Cormiera.

Posljednja borba Alexa pod okriljem UFC-a dogodila se 1. lipnja ove godine kada ga je u njegovom Štokholmu svladao Anthony “The Lionheart” Smith, a nakon te borbe The Mauler je rekao kako se više neće boriti unutar UFC-ovog oktagona.

Cijeli intervju mladog Šveđanina hrvatskih korijena pročitajte OVDJE.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

UFCMMAAnton TurkaljAlexander GustafssonJon JonesDaniel Cormier

Ostale Vijesti