REUTERS/Mike Segar
REUTERS/Mike Segar

Ram i Salisbury do treće pobjede

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.11.23. | 21:31

Poznati su parovi polufinala

Američki tenisač Rajeev Ram i Britanac Joe Salisbury s maksimalne tri pobjede završili su natjecanje u Crvenoj skupini ATP Finala, nakon što su u petak svladali Australce Rinkyja Hijikatu i Jasona Kublera s 5-7, 6-1, 10-2.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pobjeda je donijela američko-britanskom paru novih 200 ATP bodova i pruža im mogućnost da u slučaju obrane naslova na kraju podijele maksimalan iznos za pobjednički par bez ijednog poraza, koji je ove godine 943.650 američkih dolara.

Hijikata i Kubler su ostali bez pobjede, a u posljednjem su nastupu osvajači Australian Opena ipak uspjeli osvojiti barem jedan set.

U poslijedpodnevnom terminu Indijac Rohan Bopanna i Australac Matthew Ebden svladali su Nizozemca Wesleyja Koolhofa i Britanca Neala Skupskog sa 6-4, 7-6 (5) i tako osvojili drugo mjesto koje im jamči nastup u polufinalu.

Ram i Salisbury će u subotnjem polufinalu igrati protiv meksičko-francuske kombinacije Santiago Gonzalez - Edouard Roger-Vasselin, dok će se Bopanna i Ebden za finale boriti protiv pobjednika Zelene skupine, Španjolca Marcela Granollersa i Argentinca Horacija Zeballosa.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

tenis paroviATP FinalsATP

Ostale Vijesti