Action images
Action images

Poirier se osvetio McGregoru tehničkim nokautom u drugoj rundi

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 24.01.21. | 08:22

Amerikanac je poravnao međusoban omjer i istaknuo se ponovo kao kandidat za pojas u lakoj kategoriji

Jedan od najvećih boraca svih vremena Conor McGregor vratio se u oktogon poslije godinu dana, pompozno najavljivao najbolje od sebe, međutim Dustin Poirier je pokazao kako je u ovoj borbi pred njega stao sasvim drugi borac nego kad su se prvi put susreli 2014. godine i osvetio se Ircu za poraz.

Prije sedam godina McGregor je pobjedom protiv američkog borca lansirao svoje ime u zvijezde, ali ovaj put Poirier ga je zaustavio nokautom u drugoj rundi. McGregor je deseti put u karijeri sinoć bio glavna borba večeri, ali doživio je svoj peti poraz u MMA-u i drugi zaredom u lakoj kategoriji.

McGregor je otvorio kako on to obično radi, kao ispaljen iz topa te je odmah na startu pritisnuo Poiriera, međutim kad je uspio otpustiti uvodni pritisak potpuno ravno pravno se vratio u borbu. Poirier je u prvoj uspio oboriti McGregora na tlo, međutim Irac se brzo uspravio i pokušao ga iznenaditi udarcima ramenom u klinču, kao prošle godine Cowboya Cerronea.

U drugoj rundi Poirier je pokušao udarcima nogom u potkoljenicu izbaciti irskog borca iz ritma i čini se nametnuti svoj, jer mu je samopouzdanje raslo iz udarca u udarac. U trećoj minuti druge runde, Poirier je ušao u dobru razmjenu iz blizine te je uspio zakačiti i zatresti McGregora, a kad je nanjušio „krv“ i shvatio da je ovaj uzdrman, navalio je i šakama završio posao.

McGregor je u uvodu u borbu najavljivao novu uvjerljivu pobjedu i povratak na put prema naslovu, ali Poirier je ovom pobjedom izravno eliminirao Conora iz jednadžbe za borbu za pojas, a McGregor će svoj put prema UFC-ovom pojasu u lakoj kategoriji morati tražiti preko Tonyja Fergusona, koji je nedavno izgubio od Charlesa Oliveire ili Dana Hookera, koji je jučer u sunaslovnoj borbi izgubio od Michaela Chandlera u njegovoj debitantskoj borbi u ovoj promociji.


Tagovi

borilački sportoviUFCConor McGregorDustin Poirier

Ostale Vijesti