REUTERS/Ciro De Luca
REUTERS/Ciro De Luca

Novi partneri, stare navike: Još jedno rano ispadanje za Mektića i Pavića

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 01.08.23. | 08:03

Poraz već u prvom kolu.

Iako su se nedavno razišli zbog loše forme koja je već duže trajala, Nikola Mektić i Mate Pavić ni s novim partnerima u igri parova nisu uhvatili pobjedničku formu, barem ne zasad. Obojica su ispala na prvoj prepreci u Washingtonu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nikola Mektić se s Nizozemcem Robinom Haseom nije uspio plasirati u 2. kolo, uspješniji od njih su sa 6-7 (5), 7-6 (7), 10-8 bili Argentinci Maximo Gonzalez i Anders Molteni. Mektić i Haase propustili su realizirati čak četiri meč-lopte, tri vezane kod vodstva 5-4 u drugom setu te još jednu u "tie-breaku" i za to na kraju bili kažnjeni porazom u produženom "tie-breaku".

Ništa bolje nije prošao ni Mate Pavić, koji je s Amerikancem Austinom Krajicekom poražen sa 6-3, 6-4, a bolji od njih bili su Britanci Daniel Evans i Andy Murray.

Za Pavića je ovo bio drugi turnir nakon Wimbledona i raskida dvoipolgodišnje uspješne suradnje s Nikolom Mektićem tijekom koje su osvojili 17 turnira uključujući i Wimbledon 2021. te olimpijsko zlato u Tokiju te drugi poraz na startu. Prošloga tjedna je u Hamburgu izgubio u prvom nastupu na turniru u kombinaciji s Ivanom Dodigom, inače stalnim Krajicekovim partnerom ove godine.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

Nikola MektićMate PavićATPtenis parovi

Ostale Vijesti