REUTERS/Andrew Boyers
REUTERS/Andrew Boyers

Naslovi za Baeza i Boulter na ATP i WTA turnirima

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 04.03.24. | 09:22

Boulter je osvojila drugi WTA turnir u karijeri, premijerno slavlje je imala u Nottinghamu prošle godine, a time je 27-godišnja Britanka skočila na 27. mjesto WTA ljestvice

Argentinski tenisač Sebastian Baez osvojio je drugi ATP turnir u dva tjedna, nakon slavlja u Rio de Janeiru, najbolji je bio i na ATP 250 turniru u Santiago de Chileu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U finalnom meču Baez je pobijedio domaćeg igrača Alejandra Tabila sa 3-6, 6-0, 6-4. Time je 23-godišnji Baez ukupno osvojio šesti ATP turnir u karijeri, a vjerojatno najbolja dva tjedna u karijeri začinjena su i najboljim njegovim dosegom na ATP ljestvici. Baez je trenutačno na 19. mjestu.

Na WTA 500 turniru u San Diegu slavila je britanska tenisačica Katie Boulter koja je u finalu bila bolja od Ukrajinke Marte Kostjuk s 5-7, 6-2, 6-2. Ranije tijekom ovog turnira Boulter je u četvrtfinalu nadjačala i najbolju hrvatsku tenisačicu Donnu Vekić.

Boulter je osvojila drugi WTA turnir u karijeri, premijerno slavlje je imala u Nottinghamu prošle godine, a time je 27-godišnja Britanka skočila na 27. mjesto WTA ljestvice.

ATP Santigao, finale:

Sebastian Baez (Arg/2) - Alejandro Tabilo (Čil/4) 3-6, 6-0, 6-4

WTA San Diego, finale:

Katie Boulter (VB) - Marta Kostjuk (Ukr/6) 5-7, 6-2, 6-2

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ATPWTA

Ostale Vijesti