Miočić nakon proslave naslova prvaka: Idiot sam i glup

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.08.19. | 10:58

Pobjeda Stipe protiv Cormiera.

Američki UFC borac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, vratio je u svoje vlasništvo pojas naslova prvaka. U četvrtoj rundi nokautirao je dosadašnjeg prvaka Daniela Cormiera i tako ponovno postao „najboljim borcem na svijetu“.

Direktno nakon nokauta, Miočić, koji sutra puni 37 godina, zaplesao te se popeo na ogradu i proslavio s navijačima novu pobjedu.

„Idiot sam. I glup sam. Ja sam onaj tip koji na tulumima radi glupe stvari. Obuzeo me adrenalin, a kad sam uzbuđen, radim gluposti“, rekao je Stipe pa prokomentirao borbu: „U ponedjeljak ću navršiti 37 godina, a sada se osjećam kao da imam 98. Ovo zvuči sjajno. DC (Daniel Cormier op.a.) je opak kujin sin, to mu moram priznati. Hvala Bogu što se taj opaki tip nastavio boriti. Ovo je borba i tu se uistinu može svašta dogoditi. Znao sam da mu radim štetu udarcima u tijelo. Počeo je spuštati ruke i vidio sam da trebam nastaviti raditi i da će mi ostaviti otvorenu priliku. Ona se pojavila i moja desna ruka je odradila posao. Trener mi je govorio da koristim desnu ruku i poslušao sam ga“.

Poraženi Cormier ovako je prokomentirao borbu.

„Mislim da je napravio sjajnu prilagodbu kad se prebacio na udarce u tijelo. Pogodio me više puta desnom rukom i nisam baš osjetio nešto previše štete tako da sam možda te udarce olako shvatio. On je fantastičan prvak, čestitam Stipi i njegovom timu. Najgore je što sam izdao trenere. Molili su me da idem na hrvanje. Nisam napravio ono za što su me pripremali. Kad počnete udarati, a udarci sjedaju kako treba, zaljubite se u svoju učinkovitost. Platio sam cijenu zato što nisam slušao“, zaključio je 40-godišnji sada već bivši prvak.

(Foto: youtube/screenshot)


Tagovi

UFCDaniel CormierStipe Miočić

Ostale Vijesti