REUTERS/Amr Alfiky
REUTERS/Amr Alfiky

Medvjedev se oprostio od Rima uvjerljivim porazom od Paula

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 14.05.24. | 21:58

Poznati su četvrtfinalni parovi Rima

Američki tenisač Tommy Paul plasirao se u četvrtfinale ATP Mastersa u Rimu, nakon što je svladao branitelja naslova Rusa Danila Medvjedeva sa 6-1, 6-4.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Paul, trenutno 16. tenisač svijeta slavio je protiv četvrtog na ATP listi nakon sat i 14 minuta. minuta igre, a njegov suparnik u četvrtfinalu bit će Poljak Hubert Hurkasz koji je bio bolji od Argentinca Sebastiana Baeza s 5-7, 7-6, 6-4.

Plasman u četvrtfinale osigurao je peti tenisač svijeta Nijemac Alexander Zverev, koji je pobijedio Portugalca Nuna Borgesa sa 6-2, 7-5. Zverev će igrati svoje treće ovogodišnje četvrtfinale Mastersa, nakon Indian Wellsa i Miamija, a protivnik će mu biti Amerikanac Taylor Fritz.

I grčki tenisač Stefanos Tsitsipas plasirao se u četvrtfinale nakon što je svladao Australca Alexa de Minaura uvjerljivo 6-1, 6-2. Tsisipas će se za mjesto u polufinalu boriti s Čileancem Nicolasom Jarryem koji je bio bolji od Francuza Alexandera Millera (7-5, 6-3). Četvrtfinale je izborio i kineski tenisač Zhizhen Zhang koji je svladao Brazilca Tiaga Monteira sa 7-6, 6-3, a sljedeći suparnik bit će mu Čileanac Alejandro Tabilo, pobjednik nad Novakom Đokovićem.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)



Tagovi

Tommy PaulDaniil MedvedevATP Rim

Ostale Vijesti