REUTERS/Lisi Niesner
REUTERS/Lisi Niesner

Ivanišević: "Sad mogu dati otkaz, sve sam osvojio s Đokovićem"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.09.23. | 09:32

Otkrio je i hoće li Novak zaigrati na turneji po Kini

Nakon novog Novakovog naslova, 24. Grand Slama u karijeri, US Opena, oglasio se i njegov trener Goran Ivanišević, legendarni hrvatski tenisač.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Ovo je jedan od najvećih uspjeha u sportu, ne samo u tenisu. On je pobjednik i motivira se Nadalom i Federerom. Ako mu kažete da ne može, on će vam dokazati da može, čak i kada je ozlijeđen i ne osjeća se dobro. Ne mogu reći da smo svi s Balkana takvi, ali on je najbolji i tako je kako je", rekao je Ivanišević pa dodao:

"O odlasku u mirovinu morate pitati Đokovića, ne mislim da će on stati. On misli da će igrati na Olimpijskim igrama u Los Angelesu 2028. Ne znam što je u njegovoj glavi, on 24 sata razmišlja o tome što bi mogao sve ostvariti. Kada osvoji 25. Grand Slam pitat će se zašto ne i 26. osvojiti? Uvijek gleda da je spreman, uvijek želi više i da sve bude perfektno."

Otkrio je i hoće li Novak zaigrati na turneji po Kini.

"Ne šali se s brojevima, shvaća ih ozbiljno, ali nije lako se motivirati na malim turnirima. Kada je nervozan žuri, ali govorio sam mu da procesuira u glavi što se događa. Ipak, i on je ljudsko biće. Ne vjerujem da će nastupiti na turneji po Kini. Mora se odmoriti, igra Davis Cup i to mu je bitno."

Govorio je Zec i o svojim planovima:

"Nedostajao mi je US Open s njim, osvojio sam ga s Čilićem, a sad ga imam i s Noletom. Sad mogu dati otkaz jer smo sve osvojili, a znam da Challenger turnire neće igrati... Sve smo osvojili!"

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Novak ĐokovićGoran IvaniševićUS Open

Ostale Vijesti