Ferguson poražen nakon osam godina, Cejudo obranio naslov i otišao u mirovinu (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 10.05.20. | 08:56

Odlična UFC večer je za nama!

Geathje je slavio nakon što je u potpunosti dominirao kroz borbu protiv Tonyja Fergusona, završivši je u petoj rundi. Bio je to prvi poraz Tonyja Fergusona nakon čak osam godina, a zadnji protiv koga je ovaj 36-godišnjak doživio poraz bio je Michael Johnson u svibnju 2012. Godine na UFC-ovoj priredbi Diaz protiv Millera.

 

Henry Cejudo obranio je titulu prvaka bantam kategorije, tehničkim nokautom savladavši Dominicka Cruza u posljednjim sekundama druge runde. Bila je to jedna jako zanimljiva borba te se Cruz pokazao kao jako dobar protivnik za nekadašnjeg Olimpijca koji je po završetku borbe izjavio kako je ovo bilo posljednji put da se bori u oktagonu te odlazi u mirovinu.

 

 Francis Ngannou još jednom je izgledao zastrašujuće budući da je Jairzinha Rozenstruika brutalno nokautirao nakon samo 20 sekundi. 33-godišnjak iz Kameruna nije gubio vrijeme te je u potpunosti “zgazio”Surinamca za kojeg su svi mislili da će mu pružiti i više nego dobar otpor, ali to se u konačnici, kao što vidimo, ipak nije dogodilo.

 

Za kraj dodajemo kako je Calvin Kattar izvrsno izvedenim udarcem laktom nokautirao je Jeremyja Stephensa, dok je Greg Hardy nakon tri runde bio bolji od Yorgana De Castra. Nadalje, u najboljoj borbi “prelimsa” Showtime Pettis je slavio protiv Cowboyja Cerronea.

 

POGLEDAJTE REZULTATE SVIH BORBI

(foto: Reuters)

 


Tagovi

UFC 249Justin GaethjeTony FergusonHenry CejudoDominick CruzDonald CerroneAnthony PettisFrancis Nngannou

Ostale Vijesti