REUTERS/Amr Alfiky
REUTERS/Amr Alfiky

Borna Ćorić: "Madrid mi je bio najbolji turnir ove turbulentne sezone"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 23.11.23. | 13:42

Hrvatski tenisač otkrio je kako će narednu sezonu započeti s Australian Openom

U zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog održana je sinoć Noć hrvatskog tenisa, a Hrvatski teniski savez (HTS) je tom prilikom nagradio tenisače i tenisačice, djelatnike i trenere za vrhunske rezultate i ostvarenja u razdoblju od prošle "Noći", koja je održana u rujnu prošle godine.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Među uzvanicima bio je i hrvatski tenisač Borna Ćorić koji se tom prilikom u razgovoru za HRT osvrnuo na završenu sezonu te najavio nadolazeću.

„Pa da, apsolutno je bila dosta turbulentna godina. Eto, na žalost, zadnjih par mjeseci nisam igrao zbog ozljede lakta. Tako da, i u neku ruku mi je dobro došlo se malo odmorim, i da malo budem doma i da popravim neke stvari. Tako da, eto, sve u svemu, možda će sljedeća godina biti bolja“, kazao je Ćorić.

Ove sezone po dobrome najviše pamti nastup u Madridu gdje je igrao polufinale i izgubio od Carlosa Alcaraza. Muku je mučio s ozljedom, a kad se podvuče crta na kraju sezone imao je 25 pobjeda i 21 poraz.

„Nije mi puno toga dobrog ostalo, ja bih možda rekao Madrid, to mi je ove godine bio najbolji turnir. A loše? Pa to bih rekao bol u laktu“, rekao je Ćorić.

Hrvatska Davis Cup reprezentacija, u njegovom izostanku te Marina Čilića, nije uspjela izboriti završnicu u Malagi.

„Nisam mogao igrati, baš sam tad dobio dijagnozu. Naravno, naši dečki su se borili, ja sam ih gledao. Čak su bili blizu, tako da mislim da su imali stvarno dobre šanse. Nadamo se da ćemo sljedeće godine biti bolji“, rekao je hrvatski tenisač.

Govorio je o planovima za sljedeću sezonu.

„Počet ću s Australian Openom. Idemo tamo za par dana na jedne malo duže pripreme, tako da ću biti tamo par tjedana. I onda poslije ću vidjeti. Tako uvijek radimo neke planove nakon Australian Opena, ovisno kako ću proći“, dodao je Borna te dodao kako je barem malo pokušati tempirati formu za Olimpijske igre.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Borna Ćorić

Ostale Vijesti