Action Images
Action Images

Bizarno! Habibov prijatelj švercao kolegu u sobu pa dobio otkaz u UFC-u

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 23.01.21. | 15:06

Prerezali su narukvice i prošvercali ga u sobu preko četiri balkona.

Dobar prijatelj Habiba Nurmagomedova i štićenik njegovog agenta Alija Abdelaziza Ottman Azaitar našao se u središtu skandala koji se događao iza kulisa velikog UFC-ovog eventa 257. Epilog njegovog neodgovornog ponašanja bio je ljutiti Dana White, prva posljedica bila je brisanje večerašnjeg eventa, a konačna otkaz iz UFC-a.

Događaj koji je prethodio otkazu pomalo je bizaran, iako su iz UFC-a najavili kako je imao problema sa skidanjem kilograma.

„Nevjerojatna priča zapravo. On i ljudi iz njegovog tima rezali su identifikacijske narukvice. Zatim su dali narukvicu svom prijatelju koji nije imao dozvoljen ulazak u naš „bubble“. Nemam pojima kako su to izveli, uglavnom, čovjek je stavio narukvicu, ušetao u prostor hotela pa ušao u sobu preko četiri balkona. Presvukao se, ostavio svoju torbu u hotelskoj sobi i prošetao hotelom. Osiguranje ga je htjelo zaustaviti, ali im je počeo bježati. To je bilo to, Azaitar više nije UFC-ov borac,“ rekao je White.

UFC i dalje nije uspio uhvatiti čovjeka kojeg su Azaitar i njegov tim pokušali prokriumčariti, ali su ga uspjeli povezati s neporaženim njemačkim borcem, za što je ovaj platio UFC-ovim ugovorom...


Tagovi

borilački sportoviUFCKhabib Nurmagomedov

Ostale Vijesti