Geoff Burke-USA TODAY Sports
Geoff Burke-USA TODAY Sports

Andy Murray se vraća na terene i ne ide na operaciju

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.04.24. | 14:00

Ozlijedio se na turniru u Miamiju

Britanski tenisač Andy Murray podijelio je putem društvenih mreža video na kojem trenira te je ujedno najavio kako se neće podvrgnuti operativnom zahvatu ozlijeđenog zgloba.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Posljednji ATP turnir na kojem je Murray igrao bio je Masters 1000 turnir u Miamiju gdje ga je nakon maratonskog meča pobijedio Čeh Tomas Machač sa 5-7, 7-5, 7-6(5). U završnici tog meča Murray je ozlijedio ligamente lijevog skočnog zgloba te je postojala opcija odlaska na operaciju.

Murray je poručio kako je tijekom ovih dana skinuo zaštitnu čizmu, odbacio mogućnost odlaska na operaciju te da započinje s treninzima kako bi se u nekom trenutku vratio na teniske terene. Još nije poznato kada će se to dogoditi, a već je ranije Murray naglasio kako želi nastupati na Roland Garrosu te posebno na Olimpijskim igrama u Parizu i Wimbledonu.

Trenutačno se na 56. mjestu ATP ljestvice nalazi 36-godišnji Murray koji je ujedno ranije najavio da nema namjeru previše igrati na turnirima nakon ovog ljeta. U karijeri je Murray bio i prvi tenisač na svijetu, kao i osvajač tri Grand Slam naslova. Pobijedio je na Wimbledonu 2013. i 2016. godine te na US Openu 2012. godine.

Osvojio je i dvije zlatne olimpijske pojedinačne medalje, na londonskoj travi 2012. i u Rio de Janeiru 2016. godine.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

ATPAndy Murray

Ostale Vijesti