Zločesti dečko UFC-a na vaganju pokazao i svoju duhovitu stranu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 05.07.19. | 20:06

Mnogi za njega govore da je jedan od najboljih boraca koje je svijet vidio.

Show je uvijek zagarantiran kada je Jon Jones u pitanju, radilo se tu o njegovom meču, konferenciji za medije, životu izvan oktagona ili u ovom slučaju službenom vaganju prije same priredbe.

U ovaj dvoboj Jones i Santos ulaze s jednakom težinom (93 kilograma), ali će Jones imati veliku prednost budući da ima znatno veći raspon ruku od Brazilca (Jones – 215 centimetara), a jednako tako Jones je i puno viši od Marrete budući da je Amerikanac visok 193 centimetara, dok je Santos pet centimetara niži.

Jednako tako na ovoj UFC-ovoj priredbi nećemo samo uživati u borbi Jonesa i Marette, već ćemo imati priliku gledati i dvoboje Amande Nunes i Holly Holm, Jorgea Masvidala i Bena Askrena, Jana Blachowicza i Lukea Rockholda i mnogih drugih.

Nunes se nedavno okrunila dvostrukim pojasom te je ujedinila dvije titule pobjedivši Cris Cyborg fantastičnim knock-outom u prvoj rundi borbe, iako su je svi smatrali autsajedrom u tom meču. S druge strane biti će Holly Holm, bivša prvakinja koja je uništila nekadašnji sinonim za ovaj sport i svojevremeno najopasniju ženu na svijetu Rondu Rousey. Holm je udarcem u glavu nokautirala Rondu koja se nakon tog poraza više nikada nije uspjela vratiti, te se sada bori u WWE-u. Koliko je Rousey svojevremeno bila opasna možemo vidjeti i u priloženoj snimci, koja se dogodila na današnji dan prije četiri godine:

 

 

Masvidal je definitivno netko tko je vrijedan poštovanja svakog borca s kojim uđe u ring, ali nekako sumnjamo da će poštovanja prema njemu imati Funky Ben Askren. Jedan od najsimpatičnijih boraca u UFC-u, netko tko zaista nema dlake na jeziku i tko je dugo godina bio trn u oku vlasnika UFC-a Dana Whitea, prije četiri mjeseca imao je svoje vatreno krštenje u UFC-u, ali je uspio pobijediti u meču u kojem je već praktički bio nokautiran, ali Lawler nije uspio završiti Askrena koje je kasnije uspio uloviti nekadašnjeg prvaka za vrat nakon čega je sudac Herb Dean odlučio prekinuti meč, iako ostaje dojam kako je to bila pogrešna odluka, barem je to govorio Lawler poslije meča.

Askren je zaista netko koga je užitak gledati u i van oktorgona, a o njemu kao borcu smo već pisali na Germanijaku:

Za kraj izdvojiti ćemo borbu Lukea Rockholda, borca koji je svojevremeno bio prvak svoje divizije, ali je titulu izgubio od Engleza Mikea Bispinga, a nakon te borbe, koja se odvila sredinom 2016. godine, je svega dva puta ulazio u ring.

U svakom slučaju ispred nas je jedan jako zanimljiv event, te će mnogi ljubitelji borilačkog sporta sigurno ostati budni dugo u noć.

 

 

 

 

(foto:ufc screnshoot, Reuters)

 


Tagovi

Jon JonesDana WhiteUFCHolly HolmAmanda NunesThiago SantosBen Askren

Ostale Vijesti