Zvijezda Ajaxa u maniri Bake Sliškovića – iz mrtvog kuta zabio Chelseaju (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.11.19. | 21:42

Prava golijada u prvom poluvremenu na Stamford Bridgeu.

U 4. kolu Lige prvaka, prvi dan nam je donio vrlo zanimljiva prva poluvremena utakmica koja su igrana u kasnijem terminu. Nakon što je Barca kiksala protiv praške Slavije, a RB Leipzig pobijedio Zenit u gostima, okrenuli smo se večernjim ogledima.

Najatraktivniju utakmicu igraju Chelsea i Ajax na Stamford Bridgeu gdje je rezultat nakon prvog poluvremena 3-1 za lanjskog polufinalista ovog natjecanja. Kopljanici su poveli već u drugoj minuti preko Quincya Promesa, da bi tri minute kasnije Jorginho svojim karakterističnim penalom zabio za izjednačenje.

Nisu dugo mreže mirovale jer je Promes ponovno bio u glavnoj ulozi, a sada se i sam upisao u strijelce u 20. minuti, dok je gol za 35. minuti postigao fenomenalni Hakim Ziyech (asistent kod drugog gola). Marokanac je izveo slobodan udarac koji je bio praktički na mjestu kornera i sjajnim felšom je zabio u suprotne rašlje iznenađenog Kepe Arrizabalage.

 

 

 

 

 

 

 

 

U nastavku se i Donny van de Beek upisao u strijelce za 4-1 gostiju.

 

 

A potom je uslijedio uragan domaćih i povratak iz mrtvih. Chelsea je izvukao bod rezultatom 4-4, a više provjerite na sljedećem linku:

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2226393764133579&width=500" width="500" height="491" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Hakim ZiyechKepa ArrizabalagaQuincy Promes

Ostale Vijesti