Zvezda spornim golom izvukla bod protiv Partizana (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 23.09.18. | 21:25

Najveći derbi u Srbiji okončan spornim detaljem.

U novom "Vječitom derbiju" Partizan i Crvena Zvezda odigrali su 1:1, a zadovoljniji sigurno mogu biti aktualni prvaci i sudionici Lige prvaka. Naime, Partizan je veći dio dvoboja bio dominantnija momčad na terenu, više od sat vremena su diktirali tempo, ali nisu uspjeli doći do sva tri boda. 

Do zasluženog vodstva Partizan dolazi u 33. minuti preko Ricarda Gomesa, koji je sjajnom solo akcijom kaznio grešku obrane Zvezde.

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7CPCIqArPWM" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Konačnih 1:1 postavio je Richmond Boakye u 74. minuti. Situacija je vrlo sporna jer se niti nakon pregledavanja snimke ne može sa sigurnošću utvrditi da li je lopta prešla gol liniju. Igrači Partizana su za vrijeme utakmica, pa neki i nakon, žestoko prosvjedovali protiv ove odluke, no suci nisu uvažili nikakav protest. 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/N7CM23glYfs" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Ovim remijem Partizan je propustio preuzeti vodeće mjesto na tablici, tamo se i dalje nalazi Crvena Zvezda s 22 boda. Po 20 bodova skupili su Partizan i Radnički. 

(foto: Reuters)


Tagovi

Večiti derbi

Ostale Vijesti