Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Zoran Zekić: "Bukvića niti tata ne bi stavio u igru, mi smo to napravili. Zašto je sudačka nadoknada bila tako duga?"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 03.03.24. | 19:43

Trener Osijeka vidno je bio razočaran nakon gubitka dva boda u sudačkoj nadoknadi derbija s Dinamom

Razočarenje je bilo vidljivo iz svake pore Zorana Zekića. Imao je prvu pobjedu u derbijima na Pampas Areni, ali sudačka nadoknada bila je kobna...

"Imali smo toliko šansi protiv Dinama u ovakvom izdanju da neki možda nisu vjerovali da ćemo ih imati. Protiv Lokomotive pet mrtvaca, danas opet, naravno da to nije dobro za nikoga da toliko promaši. Naravno da sam probao s Matkovićem i Meirezom stvoriti pritisak gore. Takva nam je sezona, neće nas, ali ne treba kukati. Rekao sam igračima da sam ponosan na njih. Htjeli smo imati vezne igrače na krilima, da budemo na lopti, ali eto, nikako da navučem osmijeh do kraja. Ali treba samo predano raditi, meni je ovo danas baš ohrabrujuće.", rekao je Zekić za MaxSport 1 pa dodao:

"Ovo je sezone puna turbulencija, nakupilo se svega, eskaliralo sada, promjene trenera i igrača, navikavamo se i na novi stadion, a teško je i nakon ovakog terena doći na neki drugi pa ostvariti ovako kvalitetnu pas igru."

Teško je izdržati sav pritisak...

"Dosta sportski direktor i ja razgovaramo, ne želimo promašiti profilno za sljedeću sezonu, a do toga treba prvo izdržati ovo sve."

Slijedi Rijeka, bez Miereza...

"Bez Ramona, a Jugović je dobio jak udarac u kvadriceps, Cokaju pukla arkada, Bukvić je isto izašao u bolovima, tako da će biti posla za liječničku službu. Gledao sam Rijeku danas koja je u velikom zanosu, morat ćemo nešto smisliti. Ramon nam daje energiju, pritisak, trebat ćemo nešto smisliti", kazao je i priznao:

"Ne skrivamo da ovisimo o Mierezu, ali Prekodravac, Matković, Omerović, uz pametan rad i selekciju mislim da može Osijek iduću sezonu biti puno kvalitetniji i puno stabilniji."

Malo kasnije, na press konferenciji je trener Osijeka ponovio ono što je rekao pred kamerama pa dodao:

"Sve je ovo postalo frustrirajuće, ali kad uđeš u rupu teško se izvući. Moramo se ispatiti pošteno".

Netko je konstatirao kako je ovo bila najbolja predstava Osijeka unazad nekog dužeg vremena.

"Obzirom na snagu protivnika, ovo je bila najbolja utakmica. Pogodili smo s Jugovićem, Bukvićem. Tata ga ne bi stavio, mi smo ga stavili od prve minute. Cokaj i Nejašmić - imali smo kontrolu u centru terena. Ne veseli me sudačka nadoknada za koju ne znam zašto je bila tako duga. To nas je poljuljalo a Dinamo diglo. Mierez nije dobio niti jedan faul", zaključio je Zekić dodavši kako mu je žao što nije nagradilo Prekodravca i Matkovića ali i da je potonji čini se prva opcija za napad na Rujevici u sljedećem kolu.





Tagovi

Zoran ZekićNK OsijekGNK DinamoHNL

Ostale Vijesti