Zidane odbacio špekulacije o preuzimanju Reala: Trener sam Castille, nisam još spreman

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 23.11.15. | 09:57

Zinedine Zidane se oglasio na sve glasnija nagađanja kako će na klupi Real Madrida zamijeniti Rafaela Beniteza nakon teškog 4:0 poraza Reala od Barcelone u subotnjem El Clasicu pred domaćim navijačima.

 

I Rafael Benitez i predsjednik kraljevskog kluba Florentino Perez su se našli na udaru kritika nakon El Clasica, a Marca piše kako samo pet ili šest igrača od cijele momčadi želi da Benitez ostane.

Trener druge momčadi Reala, Zinedine Zidane smatra se budućim trenerom prve momčadi i s pravom se izdvaja kao logična zamjena Benitezu. No, legendarni francuski veznjak je rekao kako je sretan što se može razvijati i učiti trenerski zanat s B momčadi Reala.

Ja sam trener Castille, a Benitez je trener prve momčadi. Stvari su na odgovarajućem mjestu u ovom trenutku“.

Zidane je posao u Castilli, s momčadi koja trenutno igra u trećem razredu španjolskog nogometa preuzeo 2014. godine, iako ga je želio dovesti francuski Bordeaux.

S Castillom nije uspio izboriti plasman u viši rang u svojoj prvoj sezoni, a na pitanje je li ostao zbog planova da jednog dana postane trener prve momčadi, Zidane je odgovorio:

Ostao sam zbog Castille. Prošle sezone sam imao osjećaj da nešto nedostaje. Ali prilično sam tvrdoglav i kada ne ispunim zacrtani cilj, imam osjećaj da moram nastaviti. Ispred mene je još dugačak put, a i trener nikada nije u potpunosti formiran. Ono što radim, a radio sam kao i dok sam bio igrač, radim malo po malo. Ne žuri mi se. Trenutno mi je radno mjesto u Castilli i tako će biti“.

Španjolski mediji prenose kako Benitez ima bezuvjetnu podršku u klubu, a to bi trebalo biti i javno potvrđeno na konferenciji za novinare, koja će se održati danas ili sutra.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

 


Tagovi

Zinedine ZidaneReal MadridCastillaReal Madrid B

Ostale Vijesti