Zenitovi milijuni puno jači od Rubinovih (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 19.09.16. | 21:41

Momčad u koju su bogati biznismeni iz Tatarstana uložili 40.000.000 eura dobila još jednu tešku šamarčinu...

Mjesec rujan je vrijeme kada u Rusiji već ozbiljno počinje padati temperatura, pogotovo na Baltiku. Ipak, nogometaši Zenita zagrijali su srca i dlanove svojih navijača uvjerljivom pobjedom nad Rubinom 4:1 u posljednjoj utakmici 7. kola ruske Premier lige.

Momčad u koju su bogati biznismeni iz Tatarstana uložili 40.000.000 eura tako je dobila još jednu šamarčinu od koje će se teško oporaviti.

Zenit je u utakmicu ušao na krilima spektakularnog preokreta u Tel Avivu nad Maccabijem na otvaranju Europske lige, kada je s 0:3 u posljednjih 15 minuta došao do 4:3.

Sastav kojeg od ove sezone vodi Mircea Lucescu poveo je u 16. minuti golom Criscita iz penala. Na 2:0 u 53. minuti povećao je Mak, nakon čega su se gosti raspali. Već deset minuta kasnije bilo je 4:0 za Zenit, poslije golova Giuliana i Dzjube. Poraz Rubina donekle je u 86. minuti ublažio Jonathas.

Zenit je ovom pobjedom skočio na 3. mjesto sa 15 bodova, odnosno četiri boda manje od vodećeg Spartaka iz Moskve. Rubin je ostao na 12. poziciji sa svega šest bodova.

(Foto: Action Images)


 


Tagovi

ZenitRubin

Ostale Vijesti