Zenit uništio Torpedo - osam golova u mreži gostiju (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 10.08.14. | 10:29

Zenit je fantastično krenuo u novu sezonu. Nakon što je u pvom kolu klub it St. Petersburga s 4:0 bio bolji od Arsenala, sada su s nevjerojatnih 8:1 pobijedili novog prvoligaša Torpeda.

Reviju pogodaka otvorio je Smolnikov u 26. minuti, a sedam minuta kasnije najljepši pogodak na utakmici dao je Rondon. On je jednu loptu nabačenu s desne strane zahvatio poluškaricama te savladao golmana gostiju Zhevnova. Hulk je u 36. s 11 metara povećao na 3:0, a s tim rezultatom se otišlo na poluvrijeme.

U nastavku ista priča. Rondon već u 47. minuti daje svoj drugi gol na utakmici, a pridružuje mu se i Hulk 7 minuta kasnije. Shatov povećava na 5:0 u 62, a za zadnja dva gola zaslužan je Keržakov koji se u strijelce upisao u 72. i 78. minuti. Konačnih 8:1 postiže Aydov u 86. minuti.

Ovom rezultatu u redovima gostiju jedini bi se mogao radovati naš vratar Goran Blažević jer bi vrlo brzo mogao stati na gol. Naime, golman Zhevnov je, baš kao i cijela obrana, cijelu utakmicu ispadao iz igre, a moglo bi ga se proglasiti krivim za najmanje dva gola.

I CSKA je osvojio šest bodova u dvije utakmice, a za drugu pobjedu bio im je dovoljan pogodak Doumbie s 11 metara u susretu protiv Mordovie. Terek i Kazan su odigrali 1:1. Gol za domaćine je postigao Ailton (58.), a za goste je precizan bio Azmoun (87.)

(Foto: Action Images)


Tagovi

Zenit

Ostale Vijesti