EXPA/Pixsell
EXPA/Pixsell

Želite trojac Lovro-Bruno-Marcus? Nema problema, platite 56 milijuna eura!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 23.01.23. | 13:41

Usprkos porazu od ponajvećeg rivala Arsenala, Erik ten Hag uživa veliko povjerenje uprave i navijača.

Ovog bi ljeta Lovro Majer mogao, odnosno trebao, napraviti transfer karijere. Igra sjajno otkako je stigao iz Dinama u Rennes, već neko vrijeme ga se povezuje s brojnim europskim velikanima, a pred sam kraj ljetnog prijelaznog roka ga se ozbiljno povezivalo s Atletico Madridom. Tada do transfera nije došlo, ali Lovro je ostao na meti Rojiblancosa koji bi opet mogli okrenuti telefon njegovih agenata koji ovog siječnja imaju pune ruke posla. Po francuskim medijima krenula je kružiti priča o interesu PSG-a, nedavno je i Arsenal postao 'zainteresiran', baš kao što dulje vrijeme razvoj situacije prati i Real Madrid. No, to nije sve, jer posljednje vijesti govore kako bi Ten Hag rado doveo Majera u Manchester United!

Nizozemac smatra da mu treba još malo 'kreacije' u sredini vezne linije, a Majer se nameće kao idealno rješenje. Zanimljivo, u sustavu kojeg prakticira Ten Hag, Majer bi vjerojatno igrao jednog od dva središnja veznjaka, a za mjesto u početnih 11 bi mu glavni kandidat bio Christian Eriksen.

U Unitedu su dobro skautirali Lovru Majera, znaju sve njegove kvalitete, ali problem je taj što Rennes, kojem novac nije neophodan, za njega traži 50 milijuna funti, odnosno 56 milijuna eura!

Hrvatski veznjak je ove sezone u dresu Rennesa skupio 24 nastupa, dva pogotka i tri asistencije, a veoma dobro se pokazao i na SP-u u Kataru gdje je nastupio u svih sedam utakmica, s tim da je protiv Kanađana i poentirao u sam smiraj utakmice nakon što ga je nesebičnom asistencijom uposlio Mislav Oršić.

U Manchaster Unitedu je krenula neka nova era nakon što je u klub stigao Erik ten Hag, a otišao Cristiano Ronaldo. Majer bi mogao postati jedna od prvih velikih akvizicija nizozemskog stratega, ali ako u konačni procjeni da je baš on 'taj' koji mu treba, Rennesu će morati platiti koliko oni to žele.

Ako čelni ljudi Uniteda te Erik ten Hag zaista žele trojac Lovro-Bruno-Marcus onda će morati platiti 56 milijuna eura! I ni centa manje! (I.A.S.)



Tagovi

Lovro MajerManchester UnitedErik ten Hag

Ostale Vijesti