Pixsell
Pixsell

Zekić: "Mogu misliti kako je sada treneru Osijeka", Perković: "Nije fer i nije korektno kako smo izgubili utakmicu"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 21.04.23. | 21:46

Jedna od najluđih utakmica sezone odigrana je u 30. kolu HNL-a u kojem je Slaven Belupo s 2:1 svladao Osijek.

Jednu od najluđih utakmica sezone vidjeli smo ovog petka u Koprivnici, Da se utakmica igra 90 minuta, Osijek bi sada slavio prvu pobjedu u drugom dijelu sezone, ali na kraju će se kući vratiti bez ijednog boda. Prvo je iz domaćeg kuta svoje viđenje utakmice dao Zoran Zekić, da bi nakon njega pred kamere MAX Sporta stao i Borimir Perković:

“Dogodilo nam se da dobijemo gol od Varaždina u 97.minuti, danas se to okrenulo. Jednostavno, to je život, to je nogomet. Mogu misliti kako je sada treneru Osijeka, isto kao što je meni bilo poslije Hajduka i Varaždina. Dali smo sve od sebe. Moji su igrači danas igrali s puno emocije, puno smo i griješili, ali na kraju smo uzeli sva tri boda. Na kraju smo igrali va banque nogomet, ubacili smo četiri napadača i hvala Bogu, danas je to bilo dobro po nas”, rekao je na rubu suza poslije utakmice za MAX Sport trener Slaven Belupa Zoran Zekić.

Očekivano, Perković i dalje nije mogao doći sebi…

“Nije ugodno kada se ovako, praktički u zadnjim sekundama, izgubi utakmica. No, ako gledamo cijelu utakmicu, imam razloga biti zadovoljan kako i na koji način smo igrali. Rekao bih da smo kontrolirali utakmicu i da smo imali sve u svojim rukama. Već smo u prvom poluvremenu imali imali neke situacije gdje smo mogli poentirati. No, iako nismo, i u nastavku smo nastavili igrati dobro, rekao bih da smo čak zabili pogodak u pravo vrijeme, ali onda smo nadoknadi izgubili utakmicu na jedan način koji nije fer, nije pošten. Možda sam malo subjektivan, ali ako nije ono u Gorici penal, onda nije ni ovo. Smatram da nije fer i da nije korektrno što smo na taj način izgubili utakmicu”, naglasio je vidno potreseni Perković.



Tagovi

Slaven BelupoOsijekBorimir PerkovićZoran ZekićHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti